Hvordan handler jeg på Safehagen.com?

Mange af vores produkter er noget komplekse, og vi ved, at det kan være meget svært at finde ud af, hvilket produkt er rigtigt for dig. Derfor har vi forsøgt at gøre handel på Safehagen.com så let som overhovedet muligt.

Du handler ved at navigere rundt i menuen i venstre side. Under de fleste kategorier er der underkategorier, som kan hjælpe dig på vej til at finde det ønsket produkt. Når du har fundet en vare, skal du klikke "LÆG I KURV" og varen vil blive tilføjet din indkøbkurv. For at købe varen skal du klikke "NÆSTE". Herefter bliver du viderestillet til vores check-out fase.

Start med at indtaste navn, adresse, postnummer, telefonnummer og evt. password hvis du har oprettet dig som kunde.

Vælg herefter leveringsmetode og afkryds accept af handelsbetingelserne. Klik på "GODKEND OG BETAL" og du vil blive viderestillet til vores Epay betalingsvindue. Nu skal du indtaste kortnummer, udløbsdato og kontrolnummer. 

Det var det.

Herefter vil du modtage en ordre bekræftelse, og en faktura. Når varen er afhentet hos os af vores transportør vil du på den oplyste mailadresse ved købet, modtage dit pakkenummer også kaldet Track&Trace nummer så du kan følge din pakke.