safehagen.com - More safety - Way more fun!

Det handler om transport. Og det handler om at komme sikkert fra A til B. Derfor har vi specialiseret os i en række produkter, der alle har det tilfælles at gøre din tur nemmere og mere sikkert. Vi er dedikeret til vores produkter, som vi selv gennemtester og tager med os på vores egne ture. Derfor er der ikke et eneste produkt på webshoppen, som vi ikke kan stå 100 % inden for, og vi kan glædeligt give dig fuld tilfredshedsgaranti.

Hvad enten du skal på korte bilture til og fra arbejde eller på den helt store bilferie, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig med på vejen, og vi står klar til at besvare dine spørgsmål på telefonen eller mail.  

Vi er en danskejet webshop med fokus på service og kvalitet. Vi har hovedsædet i Hedehusene og med eget lager kan vi tilbyde 1-dags-levering på alle lagervare indenfor Danmark – selvfølgelig med fri fragt på alle varer. Og skulle du fortryde dit køb, kan du inden for 14 dage returnere dine vare – hvor vi selvfølgelig også betaler fragten.

Vi bestræber os i at ekspedere hver ordre hurtigt og professionelt. Derfor tilbyder vi levering dagen efter ved bestillinger inden kl. 15, og da vi har eget lager, kan du være sikker på, at det er os du handler med. Vi benytter ingen former for mellemmand, parallelimport eller skumle tredjeparter. Derfor er den vare du modtager fuldstændig urørt og i original emballage.

Vi håber, du vil benytte vores webshop.